perjantai 23. lokakuuta 2009

Tiiliskivistä luopuminen

Huomenna heti aamusta markkinoinnin perusteiden tenttiin. Ihan mielenkiintoinen kurssi, asiat ovat aika yksinkertaisia ja intuitiivisesti selviä. En usko, että kyseisestä kurssista on kauhean vaikea saada hyvää arvosanaa!

Mä en tätä kurssia varten vaivautunut lainkaan hakemaan Principles of Marketing -tiiliskiveä kirjastosta, vaan sain eräältä kiinteistötaloutta lukevalta ystävältäni loistavan tiivistelmän, jonka avulla hän sai kurssista vitosen. Näitä lisää! Nuo kurssikirjat on pääsääntöisesti jenkkijärkäleitä, joista suurin osa on ärsyttävää toistoa ja asioiden vääntämistä rautalangasta. No, tiiliskivistä voi tietysti saada paremman hinnan. Mutta niistä tulee ihan oikeasti huonolle tuulelle! Jaahas, taas selitetään sama asia vähän toiselta kantilta ja sitten puolenkymmentä toisiaan analogisesti vastaavaa triviaalia esimerkkiä perään. Kuinka tyhmänä näiden kirjojen kirjoittajat opiskelijoita pitävät? Ja sitten raahaat niitä kirjoja selkä vääränä tietäen, että ainakin kilo koostuu pelkän "he or she" -fraasin toistamisesta. Aaargh!

Tautologia, tuo helpoista helpoin tapa lisätä sivumääriä lähes eksponentiaalisesti!

Itse pyrin siihen, että suurin osa materiaaleista on sähköisessä muodossa läppärilläni. Se on ihanaa! Ei kirjoja, ei vihkoja, ei sekavia monistenippuja, ei "missä se lappu, joka mun kädessä oli eilen kun lähdin luennolta" -paniikkia. Kone vaan aamulla käsilaukkuun ja luennoille. Auvoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti